Een leven lang kiezen

Een leven lang kiezen

๐——๐—ฒ ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ธ๐—ถ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—ป

Als generalisten herkennen we de uitdagingen van keuzes maken maar al te goed. De liefde voor verschillende dingen en de neiging om vaak ‘ja’ te zeggen, leiden soms tot een gebrek aan tijd. Belemmerende gedachten zoals “Ik wil al mijn opties openhouden” en “Ik moet DE perfecte baan vinden” houden ons in hun greep.

Maar laten we die gedachten eens onder de loep nemen. Is elke keuze werkelijk bepalend voor de rest van ons leven? ๐Ÿค” De realiteit is dat we ons hele leven lang opnieuw keuzes kunnen maken en evolueren.

Sta je voor een lastige keuze, bijvoorbeeld tussen een goedbetaalde baan en een creatieve uitdaging? Het lijkt misschien onmogelijk, maar deze dilemma’s zijn eigenlijk kansen om te groeien en te worden wie je wilt zijn, zoals ik ontdekte in het boek ‘๐˜Œ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜“๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜’๐˜ช๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ- ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ด’ van Evelyne Meens. ๐Ÿš€

Waar kies jij voor in jouw ontdekkingsreis? ๐ŸŒŸ Laat het me weten!

Auteur

Evelyne Meens

Titel

Een leven lang kiezen – het coachen van loopbaan- en levenskeuzes

Lezen

Het boek vind je hier.