Tip 2 voor goede voornemens: MIND YOUR WORDS: FORMULEER POSITIEF EN KRACHTIG

Tip 2 voor goede voornemens: MIND YOUR WORDS: FORMULEER POSITIEF EN KRACHTIG

Wil jij in 2017 jezelf ook meer laten zien, minder twijfelen en meer energie halen uit je werk? Onlangs gaf ik 3 tips in een vlog om dit goede voornemen in 2017 ècht uit te voeren. Vandaag licht ik tip 2 toe.

Tip 2. MIND YOUR WORDS: FORMULEER POSITIEF EN KRACHTIG
Spreek je doel hardop uit en deel het met anderen. De woorden die je daarbij gebruikt zijn superbelangrijk. Formuleer je doel positief en zo krachtig mogelijk. Dus niet: “Ik wil minder onzeker zijn” of “Ik ga proberen ander werk te vinden”. En wel: “Ik besluit om voor 1 mei 2017 werk te hebben waarin ik het beste van mezelf laat zien en waar ik fluitend naar toe ga”. Je weet misschien niet zeker of je dit doel gaat halen. Toch geldt: door het stellig te formuleren creëer je de werkelijkheid al voor een deel. Je raakt overtuigd van je doel en je trekt mensen en omstandigheden aan die het mogelijk maken om je doel te halen. In mijn vlog geef ik een voorbeeld van hoe dit werkt. Ook geef ik 2 andere tips voor het formuleren van goede voornemens op het gebied van werk. Zie: https://designyournewjob.nl/inspiratie/videos/

MAAK KANS OP GRATIS SESSIE
Ik ben benieuwd hoe jouw goede voornemen ten aanzien van werk luidt. Laat het hieronder weten en maak kans op een gratis speedcoachsessie van 30 minuten!