Little sunshine book

Little sunshine book

Vanavond zomaar een doordeweekse avond.
Na mijn werk fietste ik naar het strand. Langs het fietspad grensden een aantal huizen met een schutting. Ineens steekt er een vrolijk koppie met blond haar boven de schutting uit. Een meisje van een jaar of 6 oud roept vrolijk naar mij:”HOOOOIIII!” Zo leuk! Het maakte me zo blij, een kind dat zo onbevangen,vriendelijk en vrolijk mensen tegemoet treed. Heel bijzonder.En het grappige is, het werkt aanstekelijk, ik kreeg ook de neiging om iedereen heel vrolijk te begroeten.

Dit leuke voorval komt absoluut vanavond in mijn notitieblokje waar ik elke dag iets opschrijf waar ik dankbaar voor ben of blij van wordt. Ik noem het al jaren mijn ‘little sunshine book’.

Sta jij wel eens stil waar je blij van wordt? Waar ben jij dankbaar voor?dankbaar