Ik voltooide mijn permacultuur cursus!

Ik voltooide mijn permacultuur cursus!

🌱 Onlangs voltooide ik mijn permacultuurcursus bij GéVisser (@voedselbosje).  Ondanks de minder leuke aanleiding was het een waar genoegen! Zes dagen lang dompelde ik mezelf onder in een mix van theorie en praktijk op de prachtige boerderij van Huize Blokland (Ellen Sluis).

We verkenden permacultuurprincipes, plantengildes, bodemgezondheid, kruidenspiralen, compostering, paddenstoelenkweek (met dank aan @‌Meestal_rik of @‌rikSchutte) en ontwierpen zelfs onze eigen tuinen. 🌿

Het was niet alleen leerzaam, maar ook inspirerend om dit avontuur te delen met gelijkgestemden, die net als ik een passie hebben voor natuur en elkaar. Het herinnerde me eraan hoe verrijkend het is om samen met anderen iets nieuws te leren, zelfs naast je werk. En daarnaast leerde ik ook: je kunt zoveel zelf doen, de natuur geeft hoop en troost.

Ik ben benieuwd: Welk zaadje ga jij planten? 🌷

Hulp nodig? Plan een gratis kennismakingsgesprek in via de knop hieronder!