Ik geef je een zaadje, geen laatje.

Ik geef je een zaadje, geen laatje.

“Ik geef je een zaadje, geen laatje”

Dat is wat ik meestal zeg als ik een kennismaak gesprek heb met iemand die geïnteresseerd is in een (loopbaan) coachtraject. Daarmee bedoel ik dat geen laatje heb waaruit ik DE perfecte oplossing voor jou tover met daarin DE baan waar jezelf nog helemaal niet aan gedacht had. Als loopbaancoach geloof ik niet in kant-en-klare oplossingen uit een ‘laatje’. In plaats daarvan moedig ik je aan om zelf te ontdekken, te groeien en te leren.

Een coachtraject met mij is geen magische oplossing, maar een reis van zelfontdekking. Samen zullen we jouw kwaliteiten, patronen en waarden verkennen, waardoor je nieuwe inzichten krijgt en jezelf op een heel andere manier ziet.

Ik ben er om je te begeleiden, om de juiste vragen te stellen en je te laten groeien. Want echte groei komt niet uit een ‘laatje’, maar uit het cultiveren van jouw eigen zaadjes van potentieel.

Ben je klaar om te groeien en het werk te creëren waar je energie van krijgt? Laten we dan samen een zaadje planten. Boek nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ontdekken of ik de juiste coach ben voor jou.