ZomerReflectie

Een verfrissende kijk op jouw werk in de zomer!

De zomer is vaak het perfecte moment om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Veel mensen nemen zich voor om na te denken over hun werk of bedrijf tijdens hun vakantie, maar laten we eerlijk zijn: op vakantie wil je vooral genieten. Stel je nu eens voor dat je op een luchtige en inspirerende manier tijdens de zomermaanden de tijd vrijmaakt om stil te staan bij hoe je werkt. Hoe zou dat zijn?

Reflectie en inspiratie

Bij de ZomerReflectie actie help ik je stilstaan bij belangrijke vragen:

 • Hoe hou ik mezelf scherp? 
 • Wat gaat er goed en wat kan beter?
 • Waar verlang je naar en waar wil je meer van?
 • Wat wordt jouw focus voor de komende maanden?

Een inspirerende reis

Geen intensief loopbaantraject, maar twee inspirerende momenten, een Zomer-hand-out en een buddygesprek die je scherp houden. Dit doe je niet alleen, maar samen met anderen. Het is niet té intensief, juist licht en luchtig, en het zet aan tot reflectie, bewustwording én actie.

 

Wat ZomerReflectie niet is:

 

 • ZomerReflectie is geen uitgebreid loopbaantraject, dus verwacht geen grote veranderingen, maar wel een eerste aanzet.
 • ZomerReflectie vindt niet face-to-face plaats, maar online. Flexibel en tijdbesparend.

Voor wie?

Wat levert het op?

Programma

Het programma bestaat uit twee online Zoom-bijeenkomsten van 1,5 uur, met veel interactieve momenten in break-out rooms.

Daarnaast ontmoet je één keer je buddy voor een extra gesprek.

 

 •            Donderdag 11 juli 2024, van 20:00 – 21:30 uur
 •            Donderdag 5 september 2024, van 20:00 – 21:30 uur

 

Prijs: 60 euro incl. BTW

 

De actie gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Een week van te voren ontvang je mee info , de link en de factuur. 

Doe mee met ZomerReflectie en geef jezelf de kans om op een ontspannen manier na te denken over jouw werk en de toekomst. Schrijf je vandaag nog in en begin deze zomer aan een verfrissende reis naar meer voldoening en richting in je werk!

  FAQ

  • Maakt het uit of ik werk heb, in loondienst ben of een eigen bedrijf heb? Nee dat maakt voor deze actie niet uit. Het gaat erom dat je tijdens de zomer graag op een luchtige en goede manier wilt reflecteren op jouw situatie en  jouw toekomst, samen met anderen. 

  • Ik zit niet te wachten op een loopbaantraject is dit dan geschikt? Zeker is dit geschikt, want dit is een laagdrempelige manier om kennis te maken met mij. Het is geen uitgebreid loopbaantraject, dus verwacht geen grote veranderingen, maar wel een eerste aanzet tot bewustwording en verandering.

  • Dit traject is vast heel duur? Dat valt mee, voor 60 euro incl. BTW kun jij meedoen en krijg je twee 1,5 uur online een webinar met breakoutrooms en tussendoor spar je ook nog een keer met een buddy aan wie je gekoppeld wordt en ontvang je mooie vragen waar je zelf op kunt reflecteren. 

  • Werkt het wel om dit online te doen? Ja zeker, dat scheelt jouw tijd (in de zomer ook heel fijn) en  maakt het makkelijk voor mensen uit heel Nederland mee te doen. 

  • Ik ga op vakantie, kan ik dan wel meedoen? Daarom heb ik de avonden zo gepland dat ze voor (11 juli) en gelijk na de officiële school vakantie (5 september) plaatsvinden. Als je internet hebt, kun je zelfs vanaf je vakantiebestemming mee doen. 

   

  Ben je erbij? Meld je dan nu aan!